Woodgrain: De Bluesrock Coverband uit Groningen

Woodgrain is een bluesrock coverband uit Groningen die zich onderscheidt door het vermijden van standaardwerk. Ze spelen blues, bluesrock en rock 'n roll van bekende blues(rock) bands en artiesten. Deze ervaren top muzikanten hebben als grote held Joe Bonamassa, dé bluesgitarist van het moment. Daarom bestaat het grootste gedeelte van het repertoire uit nummers van deze artiest

Anne Veen

4/20/20241 min read

Woodgrain: De Bluesrock Coverband uit Groningen

Woodgrain is een bluesrock coverband uit Groningen die zich onderscheidt door het vermijden van standaardwerk. Ze spelen blues, bluesrock en rock 'n roll van bekende blues(rock) bands en artiesten. Deze ervaren top muzikanten hebben als grote held Joe Bonamassa, dé bluesgitarist van het moment. Daarom bestaat het grootste gedeelte van het repertoire uit nummers van deze artiest.

Woodgrain staat garant voor kwaliteit en biedt u de mogelijkheid om een uur of misschien wel een hele avond te genieten van het mooiste van de blues. Naast de muziek van Joe Bonamassa spelen ze ook nummers van andere blues-helden zoals Walter Trout en soortgelijke artiesten.

Ervaren Muzikanten

De bandleden van Woodgrain zijn stuk voor stuk ervaren muzikanten met een passie voor blues en rock. Ze hebben jarenlange ervaring in het spelen van live muziek en weten hoe ze het publiek kunnen vermaken. Met hun energieke optredens en virtuoze gitaarsolo's zorgen ze keer op keer voor een geweldige sfeer.

Woodgrain is niet zomaar een coverband, maar een band die met veel liefde en respect de muziek van blues(rock) legendes vertolkt. Ze weten als geen ander hoe ze de essentie van de blues kunnen overbrengen en het publiek kunnen raken met hun muziek.

Laat u meevoeren door de krachtige bluesrock van Woodgrain en geniet van een onvergetelijke avond vol muziek.