Williamstown Inc. bij Café La Porte: Een Unieke Mix van Blues en Rock

Op het podium staat een 'bak' aan ervaring, want alle bandleden hebben eerder al ruimschoots hun sporen verdiend in de muziek. Maar de meest recente aanwinst van Williamstown Inc. is Erik Thedinga.

Anne Veen

5/11/20242 min read

Williamstown Inc. bij Café La Porte

11 mei is het zover! De Band: Medio 2011 besloot drummer Johan Boxem om muzikanten te zoeken voor een op te richten blues/rockband. Aanvankelijk lukte het om samen met de bassist van het eerste uur, Harrie Hut, een aantal bandleden om zich heen te verzamelen. Helaas, zoals dat kan gaan in de blues, zijn er in de loop der jaren een aantal formatiewisselingen geweest. Maar gelukkig, na de komst van gitaarvirtuoos Kees Mulder en de geweldige muzikale klanken uit het toetsenbord van Frank Huiting, spatten de dynamische blues/rock klanken er echt vanaf.

Op het podium staat een 'bak' aan ervaring, want alle bandleden hebben eerder al ruimschoots hun sporen verdiend in de muziek. Maar de meest recente aanwinst van Williamstown Inc. is Erik Thedinga.

Erik Thedinga: Een talentvolle toevoeging aan de band

Erik Thedinga is een getalenteerde muzikant die zijn passie voor muziek al op jonge leeftijd ontdekte. Met zijn indrukwekkende drumvaardigheden en zijn gevoel voor ritme voegt hij een nieuwe dimensie toe aan de sound van Williamstown Inc.

Erik heeft al veel ervaring opgedaan in de muziekwereld. Hij heeft gespeeld in verschillende bands en heeft opgetreden op diverse podia. Zijn energieke drumstijl en zijn vermogen om moeiteloos in te spelen op de muziek maken hem een waardevolle toevoeging aan de band.

Een unieke mix van blues en rock

Met de toevoeging van Erik Thedinga heeft Williamstown Inc. een nog krachtigere en dynamischere sound gekregen. De unieke mix van blues en rock komt nu nog beter tot zijn recht. Het publiek kan zich klaarmaken voor een avond vol energieke en meeslepende muziek.

Williamstown Inc. blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. De bandleden zijn gedreven om telkens weer nieuwe nummers te schrijven en hun repertoire uit te breiden. Ze willen het publiek blijven verrassen en inspireren met hun muziek.

Williamstown Inc. bestaat uit: Johan Boxem (drums), Harrie Hut (bas), Erik Thedinga (zang), Kees Mulder (sologitaar) en Frank Huiting (toetsen).

Wil je zelf ervaren hoe de dynamische blues/rock klanken van Williamstown Inc. klinken? Kom dan naar Café La Porte en laat je meevoeren door de muziek. Het belooft een geweldige avond te worden!