Sugar Queen Blues In Cafe La Porte

CHARISMATISCHE AMERIKAANSE CHICAGO BLUES ZANGERES WIENS PODIUMPRESENTATIE HET PUBLIEK BOEIT!!

Anne Veen

12/31/20232 min lezen

CHARISMATISCHE AMERIKAANSE CHICAGO BLUES ZANGERES WIENS PODIUMPRESENTATIE HET PUBLIEK BOEIT!

Maak kennis met zangeres Michele Denise, beter bekend als de Sugar Queen, een getalenteerde singer-songwriter uit de Verenigde Staten met diepe wortels in de wereld van gospel en jazz. Haar unieke vocale stijl, doordrenkt met emotie en passie, samen met haar charismatische podiumaanwezigheid, weet keer op keer haar publiek te betoveren.

In 2017 brak Sugar Queen samen met de Straight Blues Band door op het Europese toneel met twee spectaculaire debuutoptredens in Nederland en België. Ondersteund door een uitmuntende groep topmuzikanten, waaronder gitarist Jean Raven, toetsenist Arjan van den Oever, bassist Erwin Huigen en drummer Ralph Adriaansen, is Sugar Queen simpelweg niet te stoppen.

Met haar krachtige stem en begeleid door deze fantastische muzikanten brengt Sugar Queen een onvergetelijke muzikale ervaring die je niet mag missen. Maak je klaar om weggevoerd te worden door haar betoverende blues klanken en laat je meeslepen door de magie van Sugar Queen en haar band.

Jean Raven – Gitarist
Bekend om zijn speelstijlen variërend van Chicago Blues tot West Coast, speelde Jean als openingsact voor Duke Robbillard en Gene Taylor. Jean Raven is bekend voor zijn behendigheid, waarmee hij het klassieke blues schema nieuw leven inblaast. Hij interpreteert de melodie met virtuositeit.

Erwin Huigen – Basgitaar
Bekroond als topmuzikant aan de Berklee Clinic, opende Erwin voor het Umbria Winter Jazz Festival in Orvieto. Erwin trad op in heel Europa, ontmoette Sugar Queen in Spanje en sloot zich in 2017 aan.
Erwin Huigen tokkelt zachtjes met een zacht geluid en aangrijpend en heeft ook de funk stevig onder controle

Arjan van den Oever - Toetsen
Arjan kreeg op 9-jarige leeftijd zijn eerste orgellessen.
Als autodidact keyboard- en Hammondspeler. Arjan speelde in bands, zoals The Dicky Greenwood band. In 2019 sloot hij zich aan bij Fat Harry & The Fuzzy Licks en Giles Robson.
Zijn belangrijkste invloeden zijn: Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Rhoda Scott en Booker T.

Ralph Adriaansen, Drums
Ralph is vaak onderweg. Zijn reizen brengen hem van theaters naar podia. Wat is zijn drijfveer? Zijn liefde voor muziek. Ralph studeerde af aan het Fontys Conservatorium in Tilburg, met als hoofdvak slagwerk in geïmproviseerde muziek. Zeven seizoenen lang was Ralph Adriaansen de vaste drummer in diverse theatershows van Emmy Award-komiek Hans Liberg.

Deur open 15:30 uur
Showtime 17:00 uur
10,00 euro entree