Jen & The Con Men: Een Nieuwe Sensatie in de Blues Scene!

Is Blues / soul / Rock 'n roll en ze zijn klaar om het La Porte Podium in vuur en vlam te zetten! Jen & The Con Men uit Brabant en Zeeland is een nieuwe band in de Blues Scene. Deze formatie met de voortreffelijke zangeres Jennifer Bouwens bestaat uit ervaren muzikanten die deel uit maakten van The Juke Joints, Steve Conte en Farstreet.

Anne Veen

4/26/20241 min read

Jen & The Con Men: Een Nieuwe Sensatie in de Blues Scene!

Maak je klaar voor een knallend optreden, want Jen & The Con Men staan op het punt om het La Porte podium in vuur en vlam te zetten! Deze band uit Brabant en Zeeland is een frisse toevoeging aan de blues scene en belooft een onvergetelijke avond vol blues, soul en rock 'n roll.

Een Unieke Formatie met Ervaren Muzikanten

Jen & The Con Men bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdiend in bands als The Juke Joints, Steve Conte en Farstreet. Samen vormen ze een krachtige formatie met als stralend middelpunt de voortreffelijke zangeres Jennifer Bouwens. Met haar geweldige stem weet ze het publiek keer op keer te betoveren.

Een Mix van Eigen Werk en Bekende Covers

Tijdens het optreden van Jen & The Con Men kun je genieten van een mix van eigen werk en bekende covers. Denk aan nummers van artiesten als Marcus King, Vintage Trouble en Gary Clark Jr. Deze band weet als geen ander hoe ze het publiek kunnen meeslepen met hun energieke en gepassioneerde uitvoeringen.

Het motto van Jen & The Con Men is "all for the love of blues, soul and rock n' roll". Dit belooft een avond vol swingende en opzwepende muziek te worden waarbij stilzitten geen optie is. Bereid je voor om mee te zingen, dansen en genieten van de geweldige muziek die deze band te bieden heeft.

Dus, zet de datum alvast in je agenda en mis het optreden van Jen & The Con Men niet. Deze nieuwe sensatie in de blues scene staat garant voor een top of the bill swingende happening waarbij de liefde voor muziek centraal staat.

Line-up:

  • Jennifer Bouwens - Zang

  • Jasper Verstraaten - Gitaar

  • Peter van Merode - Basgitaar

  • Jeroen Polderman - Drums

Kom en laat je meevoeren door de geweldige muziek van Jen & The Con Men. Deze band is klaar om jou een onvergetelijke avond te bezorgen!