Experience the Magic of Talkin’ Blues and Delta Ladies at Café La Porte Meppel

Talkin' Blues in Meppel! Zet 14 september 2025 in je agenda, wanneer de betoverende klanken van Talkin’ Blues de lucht zullen vullen in Café La Porte in Meppel. Als je het meeslepende optreden van deze band nog niet hebt meegemaakt, staat je iets te wachten. Talkin’ Blues ontstond in 2016 als eerbetoon aan de legendarische BB King tijdens het evenement ‘Jazz in de Gracht’. Wat bedoeld was als een eenmalig eerbetoon, groeide uit tot een geliefde act die overal door het publiek wordt omarmd.

Anne Veen

6/18/20241 min lezen

Talkin' Blues in Meppel!

Zet 14 september 2025 in je agenda, wanneer de betoverende klanken van Talkin’ Blues de lucht zullen vullen in Café La Porte in Meppel. Als je het meeslepende optreden van deze band nog niet hebt meegemaakt, staat je iets te wachten. Talkin’ Blues ontstond in 2016 als eerbetoon aan de legendarische BB King tijdens het evenement ‘Jazz in de Gracht’. Wat bedoeld was als een eenmalig eerbetoon, groeide uit tot een geliefde act die overal door het publiek wordt omarmd.

Van eerbetoon tot triomf

Wat begon als een tribute-act groeide al snel uit tot een volwaardige band die werd uitgenodigd om door heel Nederland en Duitsland op te treden. Of het nu gaat om het Zeehelden Festival, Delft Blues, Zoetermeer Blues of de gerenommeerde DNR Bluesclub (waar ze twee keer uitverkocht waren), Talkin’ Blues heeft zijn sporen nagelaten. Hun optredens op festivals als Blues aan Zee, Brielle Blues en talloze clubs en pubs hebben hun reputatie als band die je gezien moet hebben, versterkt.

Met Delta Ladies

Alsof de band niet beter kon worden, breidde Talkin’ Blues hun line-up uit met de Delta Ladies, een trio van fenomenale zangers. Deze getalenteerde vrouwen brengen hun uitzonderlijke vocale bekwaamheid naar het podium en voegen een nieuwe dimensie toe aan de toch al indrukwekkende optredens van de band. Hun harmonieën en podiumpresentatie verhogen de ervaring en maken elk optreden onvergetelijk.

Mis het niet!

Met zo’n rijke historie en een line-up die belooft een onvergetelijke show op te leveren, zou het missen van Talkin’ Blues en de Delta Ladies in Café La Porte Meppel een betreurenswaardige vergissing zijn. Of je nu al heel lang fan bent of nieuw bent in hun muziek, dit is een evenement dat een hoogtepunt van je jaar belooft te worden. Dus verzamel je vrienden, noteer de datum en bereid je voor op een avond vol ongelooflijke bluesmuziek.