De Bloes Broers bij Café La Porte

Blog pDe Bloes Broers zijn inmiddels een begrip in de IJmond. Bijna 40 jaar timmeren de broertjes Schoone samen met drummer Marc Huis in 't Veld aan de weg in verschillende samenstellingen. In al die jaren hebben de Bloes Broers regelmatig in verschillende samenstellingen opgetreden.ost description.

Anne Veen

3/11/20241 min lezen

De Bloes Broers zijn inmiddels een begrip in de IJmond. Bijna 40 jaar timmeren de broertjes Schoone samen met drummer Marc Huis in 't Veld aan de weg in verschillende samenstellingen. In al die jaren hebben de Bloes Broers regelmatig in verschillende samenstellingen opgetreden.

Blues is wat de mannen van de Bloes Broers samenbrengt en dan wordt er niet gezocht naar de bekende klassiekers, maar naar blues nummers met een extra dimensie die het ook voor de muzikanten spannend houdt. De laatste jaren is Vincent Hiemstra de lead gitarist van de partij en met hem is de sound van de Bloes Broers meer volwassen en vetter geworden.

Slow blues in mineur is de persoonlijke voorkeur van de Bloes Broers, maar de voetjes gaan vanzelf van de vloer met de aanstekelijke swingnummers die natuurlijk ook op het repertoire staan.

Hans Schoone - Basgitaar
Herman Schoone - Zang, Gitaar en Mondharmonica
Marc Huis in 't Veld - Drums en Zang
Vincent Hiemstra - Sologitaar en Zang
Erwin Aubroeck - Hammond, Toetsen en Zang

Deur open 15:30 uur
Showtime 16:30 uur
Entree: 5,00 euro
Georganiseerd door: Cafe La Porte / La Porte Sunday Afternoon Blues