Blues Avenue: Straight up, oprecht en authentieke Bluesrock

12 mei 2024 Blues Avenue Revisited in Café La Porte. Deur Open 15:30 Showtime 16:30 Entree 5 euro

12/20/20231 min read

Blues Avenue is een band die energieke blues en bluesrock speelt, recht uit het hart! Ze nemen je mee terug naar de tijd van de Mississippi Delta, waar het dak eraf ging. Al jarenlang is Blues Avenue een begrip in het muziekcircuit. Sinds 2001 bestaat de band onder de huidige naam, in verschillende samenstellingen. Maar sinds het voorjaar van 2016 is Blues Avenue 'Revisited'.

Onder leiding van Jacco Siegers is Blues Avenue nu rauwer, moderner en krachtiger dan ooit tevoren. De band wordt gekenmerkt door krachtige zang en indrukwekkend gitaarspel. Ze geven een eigen draai aan nummers van zowel bekende als minder bekende artiesten, waardoor ze een unieke sound creëren.

Blues Avenue is een band die de echte bluesrock liefhebbers weet te raken. Hun muziek is straight up, oprecht en authentiek. Met hun energieke optredens weten ze het publiek keer op keer te enthousiasmeren en mee te slepen in de wereld van de blues. Ze weten de juiste snaar te raken en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Of je nu een doorgewinterde bluesfan bent of gewoon houdt van goede muziek, Blues Avenue is een band die je niet wilt missen. Met hun passie en talent weten ze de essentie van de blues over te brengen op het publiek. Ze brengen een ode aan de rijke geschiedenis van de blues, terwijl ze tegelijkertijd een frisse en moderne twist geven aan de muziek.

Blues Avenue is
Jacco Siegers – Zang & Gitaar
Jeroen Vennema – Gitaar
Harry Vennema -Drums
Thomas Wouters -Basgitaar

Dus, als je op zoek bent naar een avond vol oprechte en authentieke bluesrock, dan is Blues Avenue de band voor jou. Laat je meeslepen door hun krachtige muziek en voel de passie en energie die ze op het podium brengen. Blues Avenue is de perfecte band om de blues te ervaren en te genieten van een avond vol geweldige muziek.