CLAPTONES: Een Muzikale Machine met Passie en Inzet

27 februari Claptones bij Café Laporte. Deur open: 15:30 uur Showtime 16:30 uur Entree 5 euro

1/27/20242 min lezen

De leden van CLAPTONES hebben zowel professioneel als semi-professioneel een indrukwekkende staat van dienst in de muziek. Met jarenlange ervaring op podia in binnen- en buitenland, in diverse muziekstijlen, hebben ze talloze optredens verzorgd in Nederland en daarbuiten. CLAPTONES staat voor enthousiasme, flexibiliteit, grote inzet en vocale sterkte. Bij ieder optreden maken zij er een muzikale happening van en zorgen ze voor succes!

CLAPTONES is een soepel draaiende, geoliede en muzikale machine met een gevarieerd repertoire, voornamelijk gebaseerd op de solo carrière van Eric Clapton. Het is een band die bestaat uit getalenteerde muzikanten die hun passie voor muziek laten zien en horen.

Ronn van Etten is de zanger en gitarist van CLAPTONES. Met zijn krachtige stem en virtuoze gitaarspel weet hij het publiek telkens weer te raken. Johan Korringa is verantwoordelijk voor de bas en zang. Met zijn strakke baslijnen en harmonieuze vocalen geeft hij de muziek van CLAPTONES een solide basis. Michael Eschauzier is de toetsenist en zanger van de band. Met zijn veelzijdige spel voegt hij een extra dimensie toe aan de muziek.

CLAPTONES is een band die bekend staat om hun enthousiasme en energie op het podium. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek moeten vermaken en meenemen in hun muziek. Of het nu gaat om een intiem optreden in een klein café of een groots concert op een festival, CLAPTONES weet altijd de juiste sfeer te creëren.

Met een gevarieerd repertoire van nummers uit de solo carrière van Eric Clapton, weten ze zowel jong als oud te bereiken. Van bekende hits als "Tears in Heaven" en "Layla" tot aan minder bekende pareltjes, CLAPTONES weet het publiek telkens weer te verrassen.

CLAPTONES is:
Ronn van Etten : zang, gitaar
Johan Korringa : bas en zang
Michael Eschauzier : toetsen en zang
Ruud Saelman : drums

Ben je op zoek naar een band die passie, inzet en muzikaliteit combineert? Dan is CLAPTONES de band voor jou! Met hun jarenlange ervaring en indrukwekkende staat van dienst weten ze ieder optreden tot een succes te maken. Of je nu een feest, bruiloft of bedrijfsevenement organiseert, met CLAPTONES haal je gegarandeerd een muzikale topper in huis!