Talkin' Blues: Een Haagse Blues Rock Band met een Passie voor Klassiekers

Talkin’ Blues & The Delta Ladies uit Den Haag La Porte Sunday Afternoon Blues 11 februari 2024 Deur open 15:30 Showtime: 26:30 Entree: 5 euro

1/28/20241 min lezen

Talkin' Blues is een Haagse blues rock band die in 2016 begon als een BB King tribute voor een concert tijdens het Haagse "Jazz in de Gracht". Met zanger-gitarist Peter Langerak aan het roer, bekend van zijn werk met artiesten als Anouk, Vitesse en Twelve Bar Bluesband, heeft de band een solide reputatie opgebouwd in de blues scene.

De band is als een goed geoliede machine en toert door heel Nederland, Duitsland en België, waarbij ze diverse festivals, theaters en andere muziekpodia aandoen. Maar af en toe nemen ze ook de tijd om op te treden in gezellige muziekkroegen zoals café La Porte.

Hoewel Talkin' Blues begon als een BB King tribute band, hebben ze inmiddels een breed repertoire opgebouwd. Naast de bekende blues klassiekers uit de jaren '70, zoals "Mad Dog and Englishmen", "Woodstock", "Clapton" en "Crossroads", brengen ze ook andere bekende bluesnummers ten gehore.

Wat Talkin' Blues onderscheidt van andere bands is de toevoeging van de Delta Ladies. Deze drie getalenteerde zangeressen voegen een extra dimensie toe aan de muziek van de band. Hun harmonieën en krachtige stemmen zorgen voor een unieke sound die het publiek keer op keer weet te raken.

Met hun passie voor blues en hun energieke optredens weten ze het publiek telkens weer mee te slepen. Of je nu een doorgewinterde bluesliefhebber bent of gewoon van goede muziek houdt, Talkin' Blues weet je te raken en je mee te nemen op een muzikale reis.

Geniet van Peter Langerak’s herkenbare gitaarsound, gecomplementeerd met gepassioneerde en stevige zang, een dampende rhythm sectie en hartverscheurend toetsenwerk……The Thrill is here!

Talkin’ Blues is;
Peter Langerak – Zang en Gitaar
Tjaart Venema – Zang en Toetsen
Paul Robbert – Zang en Basgitaar
Sammy de Fretes – Drums

The Delta Ladies zijn;
Jennifer Terell – Zang
Dee ten Berge – Zang
Sharon Kamp – Zang

Deur open 15:30 uur
Showtime 16:30 uur
5,00 euro Entree

Dus als je op zoek bent naar een avond vol blues en rock 'n roll, dan is een optreden van Talkin' Blues zeker een aanrader. Houd hun agenda in de gaten en mis hun volgende optreden niet!