Beleef Woodstock opnieuw in Café La Porte

Zondag 10 november De Woodstock Tribute Band in Café La Porte! Deur Open 15:30 Showtime 17 uur. Entree: 10 euro

12/27/20231 min read

Op 10 november 2024 komt Woodstock tot leven in Café La Porte. De Woodstock Tribute Band, bestaande uit 8 getalenteerde muzikanten, zal het legendarische Woodstock repertoire live ten gehore brengen. En dat doen ze op zo'n indrukwekkende wijze dat het bijna niet te onderscheiden is van het origineel. Dit is echt iets bijzonders!

Als je bedenkt dat de originele bands enorm van elkaar verschillen, is het des te indrukwekkender dat de Woodstock Tribute Band moeiteloos muziek van artiesten als Janis Joplin, Santana, The Who, Jimi Hendrix, The Band en vele anderen op een hoog niveau speelt. Het is dan ook geen verrassing dat zij een van de meest gevraagde tribute bands van Nederland zijn.

De Woodstock Tribute Band is niet zomaar een coverband. Ze hebben zich volledig toegewijd aan het vastleggen van de Woodstock-ervaring en het brengen van de authentieke sfeer van het legendarische festival. Met hun passie voor muziek en hun uitstekende muzikale vaardigheden weten ze het publiek keer op keer te betoveren.

Café La Porte is de perfecte locatie voor deze unieke avond. Met zijn intieme sfeer en gezellige ambiance zal het café je meteen in de Woodstock-stemming brengen. Je kunt je onderdompelen in de muziek, genieten van de nostalgische vibes en herinneringen ophalen aan het iconische festival.

Dus, als je een liefhebber bent van Woodstock en de muziek uit die tijd, mag je dit evenement zeker niet missen. Kom op 10 november 2024 naar Café La Porte en beleef Woodstock opnieuw met de Woodstock Tribute Band. Het belooft een avond vol energie, passie en onvergetelijke muziek te worden. Mis het niet!

Let op: vanwege de populariteit van de Woodstock Tribute Band raden we je aan om tijdig je plaats op te eisen. Dit wil je niet missen!

Deur Open 15:30 uur
Showtime 17:00 uur
10,00 euro entree