Fenderwerf: Een Levenslange Passie voor Blues, Rock 'n' Roll en Humor

13 oktober Fenderwerf in Café Laporte Deur open 15:30 Showtime: 16:30 Entree 5 euro

12/20/20231 min read

Anno van der Werf, beter bekend als Fenderwerf, is een muzikant afkomstig uit Hurdegaryp en is inmiddels 50 jaar oud. Al ruim 27 jaar speelt hij samen met het duo Weima & van der Werf. Zijn passie voor blues, rock 'n' roll en retropop blijft Fenderwerf steeds weer inspireren om de elektrische gitaar ter hand te nemen.

Fenderwerf staat bekend om zijn energieke optredens vol met blues, rock 'n' roll en humor. Zijn inspiratie komt voort uit een onstuimig brein met het motto "Vreet mij maar op". Het onvoorspelbare karakter van zijn muziek gecombineerd met de ervaren muzikanten van Weima & van der Werf zorgen voor een vermakelijk geheel. Want laten we eerlijk zijn, soms kunnen we gewoon lachen om de blues.

Fenderwerf heeft inmiddels al drie cd's uitgebracht. Zijn eerste cd, "Come into my house", kwam uit onder zijn eigen naam Anno van der Werf. Op deze cd laat hij zijn veelzijdigheid als muzikant zien en neemt hij de luisteraar mee op een muzikale reis.

De tweede cd, "Working man", werd uitgebracht onder de naam Anno van der Werf & The Big Bounce. Op deze cd laat Fenderwerf zijn liefde voor blues en rock 'n' roll horen en laat hij zien dat hij een echte "working man" is als het op muziek maken aankomt.

Nu heeft Arno sessiemuzikanten uit Friesland geplukt en voegen zij zich samen om Arno in optima forma te begeleiden.

Anno van der Werf – Leadzang & Gitaar
Reinout Weima – Basgitaar & Zang
Sietze Bouma – Gitaar & Zang
Frank Bergkamp – Toetsen & Zang
Jeroen Blumers – Drums

Fenderwerf is een muzikant die zijn passie voor blues, rock 'n' roll en humor niet kan onderdrukken. Met zijn jarenlange ervaring en zijn onvermoeibare energie weet hij het publiek keer op keer te vermaken. Of het nu op het podium is met Weima & van der Werf of op zijn soloalbums, Fenderwerf blijft een artiest die je niet mag missen.

Benieuwd naar de muziek van Fenderwerf? Neem dan zeker een kijkje op zijn website en laat je meeslepen door zijn unieke sound en ongeëvenaarde humor.