SOULVIBRATION: Een onvergetelijke soulervaring

Zondag 7 januari 2024 Café La Porte Stationsweg 51 Meppel. Deur Open 15:30 uur. Showtime: 16:30 uur Entree: 5 euro

Anne Veen

12/19/20232 min lezen

Onder het motto "KEEP THE SOUL ALIVE" werd in 2014 de band SOULVIBRATION opgericht door Henk Haak. Sindsdien heeft de band een indrukwekkende reputatie opgebouwd en weet overal waar ze optreden enthousiaste reacties los te maken.

De muziek van SOULVIBRATION heeft een bijzondere aantrekkingskracht en neemt je mee op een muzikale reis. Het is een heerlijke mix van "LEKKERE OLD SCHOOL SOUL" die een helende werking heeft op zelfs de meest stramme ledematen. Met maar liefst 4 getalenteerde zangeressen, een trombonist, 2 saxofonisten, een gitarist, een pianist, een bassist en een drummer zorgt de band voor een swingende show die het publiek een onvergetelijke ervaring bezorgt. Bovendien weten ze elke locatie waar ze optreden om te toveren tot een ware soultempel.

SOULVIBRATION speelt voornamelijk swingende en spetterende soulmuziek uit de jaren 60 en 70. Deze tijdloze klassiekers brengen de sfeer van toen weer tot leven en zorgen ervoor dat het publiek niet stil kan blijven zitten. De energie en passie spat van het podium af en raakt het hart van elke soul-liefhebber.

Wat SOULVIBRATION uniek maakt, is de combinatie van talent en enthousiasme van de bandleden. Elk optreden is een feestje waarbij de bandleden zich volledig geven en de muziek tot leven brengen. Het is duidelijk dat ze een diepe liefde hebben voor soulmuziek en deze liefde delen met het publiek.

Of je nu een fervent liefhebber bent van soulmuziek of gewoon op zoek bent naar een geweldige avond uit, SOULVIBRATION is een absolute aanrader. De band weet als geen ander hoe ze het publiek kunnen betoveren met hun muzikaliteit en energie. Het is een ervaring die je niet wilt missen.

Wil je zelf ervaren wat SOULVIBRATION te bieden heeft? Houd dan de agenda in de gaten en zorg ervoor dat je een van hun optredens bijwoont. Je zult versteld staan van de kracht en magie van soulmuziek en de unieke uitvoering hiervan door SOULVIBRATION.

SOULVIBRATION: een onvergetelijke soulervaring die je ziel doet trillen van vreugde en je hart vult met passie.