Afsluiten van de Zomer met een Spectaculair Dance Classics Optreden bij Café La Porte

Een Onvergetelijke Zomerse Afsluiting Voor dat de 'La Porte Sunday Afternoon Blues' weer van start gaat op zondag 29 september, staat er nog een laatste zomerknaller op het programma. Café La Porte, in samenwerking met DC Trademark uit Enschede, sluit de zomer af op zondag 15 september met een spectaculaire dance classics optreden. Dit belooft een middag vol energie en nostalgie te worden!

Anne Veen

6/4/20241 min read

Een Onvergetelijke Zomerse Afsluiting

Voor dat de 'La Porte Sunday Afternoon Blues' weer van start gaat op zondag 29 september, staat er nog een laatste zomerknaller op het programma. Café La Porte, in samenwerking met DC Trademark uit Enschede, sluit de zomer af op zondag 15 september met een spectaculaire dance classics optreden. Dit belooft een middag vol energie en nostalgie te worden!

De Band: DC Trademark

DC Trademark bestaat uit negen ervaren muzikanten afkomstig uit verschillende bands zoals Funk on the Rocks, B-Trix, Forzafunk, DaSoul, Trademark, en DC-6. Deze getalenteerde groep zorgt voor de ultieme dance experience met soulvolle vocalen, funky ritmes en opzwepende blazers. Van begin tot eind is het 100% live muziek, waarbij stilstaan geen optie is. Hun passie voor muziek spat van het podium af en neemt je mee op een muzikaal avontuur.

Het Repertoire

Het repertoire van DC Trademark omvat de beste dance classics en soul nummers, die in een modern groove jasje zijn gegoten. Denk aan de meest iconische hits uit de jaren '70, '80 en '90, uitgevoerd met een eigentijdse twist die je gegarandeerd aan het dansen krijgt. Of je nu een fan bent van funky beats, soulvolle melodieën of opzwepende blazers, DC Trademark heeft voor ieder wat wils.

DC TRADEMARK IS: Maaike de Croon – Zang, Frans Emot – Zang, Jos Waccary – Basgitaar, Jeroen Dijkstra - Gitaar,Jan ter Maat – Drums, Henri Mulder – Keyboards, Bjorn Boers – Trompet, Tosca Kienhuis – Saxofoon, Maarten Lutters - Trombone

Praktische Informatie

Het optreden vindt plaats op zondag 15 september bij Café La Porte. Het belooft een middag vol muziek, dans en gezelligheid te worden. Zorg dat je erbij bent om samen met vrienden en familie de zomer in stijl af te sluiten. Vergeet niet om op tijd te komen, want dit spektakel wil je niet missen!

Dus trek je dansschoenen aan en kom genieten van een onvergetelijke middag met DC Trademark. We zien je daar!